در حال بارگذاری ...
یکشنبه 3 مرداد 1400
  • قابل توجه دانشجویان متقاضی میهمان شدن به سایر مراکز و کارآموزی در دانشکده شهید مهاجر تابستان1400

بسمه تعالی

ضمن آرزوی توفیق برای دانشجویان عزیز، چگونگی میهمان شدن به دانشکده ها و آموزشکده های فنی و حرفه­ ای و سایر مراکز آموزش عالی دولتی و غیرانتفاعی کشور برای تابستان 1400 به شرح ذیل حضورتان اعلام می گردد.

تقویم آموزشی دوره تابستان سال تحصیلی 1399-1400

دانشجویان متقاضی میهمان شدن به دانشکده­ ها و آموزشکده­ های وابسته به دانشگاه فنی و حرفه ای می بایست از روز دوشنبه مورخ 1400/04/14 لغایت پایان روز سه شنبه 22/1400/4  ، با مراجعه به سامانۀ سماد به آدرس www.samad.tvu.ac.ir نسبت به ثبت درخواست میهمانی تابستان 1400 خود با توجه به تذکرات مشروحه ذیل اقدام نمایند.

تذکرات مهم:

1 - دانشکده شهید مهاجر در تابستان1400مهمان نمی پذیرد و دروسی ارائه نمی گردد.

استثنا: درس کارآموزی در تابستان 1400 فقط مخصوص دانشجویان شاغل در دانشکده شهید مهاجر ارائه می گردد.دانشجو می بایست درخواست خود را از طریق  نشانی https://mohajer.tvu.ac.ir/fa/form_data/add/form_id=943 تا مورخه 1400/04/25 ارسال نماید.درخواست دانشجو پس از بررسی توسط گروه آموزشی مربوطه به دانشجو اطلاع رسانی خواهد شد.

2 - لازم است دانشجویان قبل از ثبت درخواست میهمانی تابستان 1400در سیستم سماد ، از ارائه ترم تابستان ، ارائه دروس موردنظر، نحوه ثبت نام، میزان و نحوه پرداخت شهریه در دانشکده مورد تقاضا (دانشکده مقصد) اطمینان حاصل کنند.

3 - تعداد واحدهای انتخابی در تابستان حداکثر 6 واحد است .

استثنا: در صورتی که دانشجویی برای دانش آموختگی حداکثر 8 واحد درسی باقیمانده داشته باشد.(پس از احراز  و تایید آن توسط گروه آموزشی مربوطه) می تواند تمام واحدها را در دوره ی تابستان اخذ نماید.(به غیر از درس پروژه)

4 - شهریه دانشجویان نیمسال تابستان :دانشجویان دوره ­ی شبانه که متقاضی میهمان شدن به سایر مراکز در تابستان 1400می باشند، می­بایست 50 درصد شهریه ­ی ثابت را به مبدأ (این دانشکده) و 50 درصد شهریه ی ثابت و کل شهریه ­ی متغیر را به مقصد پرداخت نمایند ولی دانشجویان دوره روزانه می بایست 50 درصد شهریه ی ثابت به انضمام کل شهریه متغیر را به مرکز مقصد پرداخت نمایند.

5 - دانشجو موظف است در صورتی که در آموزشکده مقصد به هر دلیلی پذیرش نشود (از قبیل عدم ارائه دروس، تکمیل ظرفیت، به حد نصاب نرسیدن کلاس و...) و یا در صورت انصراف از ترم تابستانی ، پاسخ مکتوب دانشکده مقصد را حداکثر تا تاریخ 1400/04/29به واحد محاسبات این مرکز ارائه نماید در غیر اینصورت برای دروس انتخابی نمره صفر منظور می شود.

6 - دانشجو موظف است در پایان تابستان نسبت به پی گیری و ارائه کارنامه تحصیلی تابستانی خود به واحد محاسبات این دانشکده اقدام نماید در غیر این صورت برای دروس انتخابی وی که در سیستم ثبت گردیده است نمره­ی صفر ثبت می شود.

7 - تغییر در عناوین دروس(حذف و اضافه) ممنوع می باشد و بازپرداخت شهریه پرداخت شده امکان پذیر نخواهد بود،دانشجویان نمی توانند درس پروژه را در تابستان به صورت میهمان اخذ نمایند.

مهمانی در سایر دانشگاهها:

8 - میهمان شدن دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای در دانشگاه های دولتی بلامانع می باشد.

9 - دانشجویان فقط در دروس عمومی و پایه  می توانند در  دانشگاههای غیر دولتی _ غیر انتفاعی،علمی_کاربردی و آزاد اسلامی به صورت مهمان بگذرانند.

یادآوری مهم: در هریک از حالات فوق بند(8 و 9)در صورتی که عنوان و تعداد واحدهای درسی در مرکز مقصد و مبدا یکسان باشد اخذ درس بلامانع می باشد.

10 - دانشجویان متقاضی میهمان شدن به سایر دانشگاهها (به غیر از دانشکده­ ها و آموزشکده­ های وابسته به دانشگاه فنی و حرفه ­ای ) می بایست از تاریخ 1400/4/14 لغایت 1400/4/19 با مراجعه حضوری به گروه مربوطه فرم تقاضا را دریافت و نسبت به تکمیل و تحویل آن به گروه اقدام ، آنگاه فرم تأیید شده را از گروه دریافت ، سپس با مراجعه به معاونت محترم آموزشی آن را امضاء ، آنگاه با مراجعه به دبیرخانه نسبت به ممهور نمودن آن به مهر دانشکده اقدام نموده و در فرصت تعیین شده برای ثبت نام به سایر دانشگاه های  مورد نظر مراجعه نمایند.

اداره آموزش –  1400/04/13