در حال بارگذاری ...
شنبه 2 مرداد 1400
  • کسب 3 مقام در سومین جشنواره حرکت درون دانشگاهی توسط دانشکده فنی شهید مهاجر اصفهان

دانشکده فنی شهید مهاجر در سومین جشنواره حرکت درون دانشگاهی دانشگاه فنی و حرفه ای با کسب عناوین استاد مشاور برتر،  رتبه اول در بخش کارآفرینی و رتبه دوم در بخش محتوای الکترونیکی خوش درخشید.

این جشنواره با حضور انجمن های علمی دانشجویی دانشکده ها و آموزشکده های سراسر کشور به منظور رقابت بین فعالیت های برتر این انجمن ها از خردادماه 1398 تا خردادماه 1399 برگزار شد.

در آیین اختتامیه این جشنواره که در روز سه شنبه مورخ 1400/04/15برگزار گردید، محمدجواد رستگاری از اساتید و عضو غیر هیأت علمی دانشکده به عنوان استاد مشاور برتر انتخاب شد و گروه پارس لیان از انجمن علمی برق و الکترونیک و گروه ثمین از انجمن کامپیوتر به ترتیب موفق به کسب رتبه اول دربخش کارآفرینی و رتبه دوم در بخش محتوای دیجیتال شدند.

همزمان با شیوع ویروس منحوس کووید-19، پروژه ثمین (ثبت‌نام و مدیریت یکپارچه نومتقاضیان) به عنوان یک طرح ارزشمند و کاربردی در راستای تحقق سیاست‌های دولت الکترونیک و با هدف حفاظت از سلامتی دانشجویان و کارکنان دانشگاهی، تسهیل امور و صرفه‌جویی در هزینه‌های فرآیند ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان جدید الورود تعریف شد. این طرح، با هدایت و سرپرستی محمدجواد رستگاری به عنوان مجری و همکاری علیرضا بذرافشان، سید محمد نریمانی، امیر صارمی، رضا قنبری، علی موسوی و  مجتبی قاسمی از گروه کامپیوتر به مرحله اجرا و بهره‌برداری رسید. این پروژه، شامل مراحل احراز هویت غیرحضوری متقاضی، ثبت‌نام آنلاین، تامین امنیت، انطباق مستندات توسط کارشناسان، صدور آنلاین نامه نظام وظیفه، تایید اصالت مستندات و اخذ امضای اصیل ذیل فرم‌های متعدد ثبت نام در دفاتر پستی، تشکیل پرونده فیزیکی و ارسال به مقصد دانشگاه است. هم اکنون، دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان اصفهان فرآیند ثبت‌نام تمامی دانشجویان جدید الورود خود در سال 1399 را به واسطه پروژه ثمین بدون مراجعه حضوری دانشجویان و با کمترین هزینه تکمیل کرده است.

طراحی قفل الکترونیک خودرو به همت گروه پارس لیان متشکل از 4 نفر از دانشجویان مقطع کارشناسی رشته برق به نام های امیرمحمد لشگری، حمید غلامعلیان، رضا جانثاری و مسعود جولایی صورت گرفت.

این قفل الکترونیکی خودرو با کم ترین هزینه و  نصب آسان ( قابلیت نصب در هر نقطه از خودرو حتی صندوق عقب یا زیر کاپوت خودرو) و دور از دسترسی سارقین و تنها با یک انشعاب کوچک خودرو را کنترل می کند، سیستم امنیتی آن به روشی جدید و نوین بوده و هیچ سیستم هک یا ارتباط غیرمجازی برای این سیستم وجود ندارد.