در حال بارگذاری ...
شنبه 21 تیر 1404

بازدید مدیرکل مرکزنظارت و ارزیابی و مدیرکل دفتر امور حقوقی دانشگاه فنی و حرفه ای از دانشکده و آموزشکده های استان اصفهان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان اصفهان؛ در راستای نظارت و ارتقاء سطح کیفی کلیه فعالیت های اداری، مالی، حقوقی و ... در سطح دانشگاه فنی و حرفه ای استان اصفهان، علی موسوی مدیرکل مرکز نظارت و ارزیابی، سیروس ضرغامی مدیرکل دفتر امور حقوقی و نهاوندی معاون مدیرکل نظارت و ارزیابی، باکویی معاون مدیرکل امور مالی و میرحبیبی معاون اجرایی مدیرکل حراست دانشگاه فنی و حرفه ای  در روزهای شنبه و یکشنبه مورخ 26و27 تیرماه 1400 از دانشکده و آموزشکده های این استان بازدید نمودند.

طی این سفر دو روزه از دانشکده مهاجر و آموزشکده های گلپایگان، خوانسار، دختران نجف آباد، پسران و دختران شهرضا، حبیب آباد و شاهین شهر بازدید به عمل آمد.

  • در بازدید از آموزشکده فنی و حرفه ای گلپایگان ( شهداء) از بخش‌های مختلف از جمله: مجموعه کارگاه ها، سلف سرویس، خوابگاه دانشجویی، ساختمان آموزش، دفتر کارآفرینی، مزرعه کشاورزی بازدید به عمل آمد.

موسوی در بازدید از دفتر کارآفرینی با کارکنان آموزش و دانشجویان کارآفرین به گفتگو نشست و در پایان از پروژه ها و تولیدات آنان از جمله : ساخت قفل درب هوشمند، ساخت ماکت خانه هوشمند، ساخت دستگاه جوجه کشی و ... دیدن و رهنمون های لازم را به دانشجویان ارائه داد.

وی خاطر نشان کرد: نباید به سرفصل ها و رشته های دانشگاهی اکتفا کرد بلکه باید توجه بیشتری به ایجاد رشته های جدید داشت و در این راستا باید تدابیر لازم در نظر گرفته شود در ادامه با اشاره به ظرفیت ها و پتانسیل شهرستان گلپایگان در خصوص محصولات لبنی یادآور شد حتی المقدور باید در صدد این بود که رشته دامپروری، رباتیک در شهرستان ایجاد و تقویت شود.

منعمی رییس آموزشکده گفت: بدنبال این هستیم که تولید و تکثیر گیاهان دارویی را نیز در این فضا ایجاد کنیم وی در ادامه افزود در حوزه صنعت گام های بلندی را برداشته ایم و با برخی صنایع تفاهم نامه های امضاء شده و ارتباط دانشجویان با صنعت گره خورده و تعدادی از صنایع نیز مانند شرکت رول محور اعلام آمادگی و همکاری نموده اند. وی ادامه داد: طرح آسیب شناسی دانشگاه فنی و حرفه ای در دستور کار قرار دارد.

دوازده امامی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان اصفهان ضمن ابراز خرسندی از فعالیت های آموزشکده و به پاس قدردانی از زحمات و مشارکت در طرح پایش عوامل استراتژیک و تدوین سند چشم انداز آموزشکده، لوح سپاسی را به رسم یادبود به منعمی و شیدا استاد رحیمی مسئول کارآفرینی اهدا نمود.

نشست با کارکنان آموزشکده، بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات، برنامه پایانی بازدید دکتر موسوی مدیر کل نظارت و ارزیابی دانشگاه فنی و حرفه ای از آموزشکده فنی و حرفه ای پسران گلپایگان(شهداء) بود.

  • در بازدید از آموزشکده خوانسار نقاط قوت و قابل بهبود دانشکده در زمینه های مختلف مورد ارزیابی قرار گرفت. حقی رییس آموزشکده ضمن تاکید بر اهمیت نظارت و ارزیابی در پیشبرد اهداف سازمانی، به بیان بخشی از مشکلات و موانع موجود در خصوص کمبود نیروی انسانی و تخصیص اعتبارات لازم به نسبت تعداد دانشجو و رشته پرداخت. وی با اشاره به اینکه بخش قابل توجهی از تعمیرات و احداث بنا از طریق کمک خیرین صورت گرفته خواستار افزایش اعتبارات تملک دارایی شد.
  • در بازدید از آموزشکده دختران نجف آباد از ساختمان اداری ، فضاهای آموزشی ،کارگاه دوخت و پروژه های نیمه تمام آموزشکده با رعایت پروتکل های بهداشتی بازدید به عمل آمد.

ضمن بررسی شاخص های ارزیابی و عملکرد حوزه های مختلف آموزشکده، از نزدیک در جریان توانمندی ها آموزشکده قرار گرفتند.

مدیرکل نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فنی و حرفه ای ضمن اشاره به استفاده از پتانسیل های مراکز در امر تولید و ارتباط دانشگاه و صنعت و ارائه راهکارها و مشورت های لازم، بر آموزش های مبتنی بر نیاز بازار و تربیت نیروی بازار کار، با درنظر گرفتن اولویت نیاز های بومی و محلی و بررسی مدل های کسب و کار به ویژه در رشته های درآمدزا تأکید کرد. وی درادامه گفت: رسالت عمده دانشگاه فنی و حرفه ای به عنوان یکی از دانشگاه‌های مأموریت گرا، تربیت نیروهای تکنسین، کاردان و کارآفرین در راستای رشد و توسعه بخش‌های مختلف صنعتی، کسب و کارهای مهارتی و اقتصادی کشور است.

  • در بازدید از دو مجموعه جدید و قدیم آموزشکده پسران شهرضا مدارک و مستندات آن آموزشکده مورد بررسی قرار گرفت و در خصوص پروژه ساختمان آزمایشگاه خوارزمی شهرضا به تبادل نظر پرداختند.
  • دربازدید از آموزشکده شاهین شهر، علی آل حسینی سرپرست آموزشکده ضمن تشکر بابت اختصاص بودجه تجهیزات سال 1399 که منجر به راه اندازی سایت کامپیوتر و آزمایشگاه الکترونیک گردید، به بیان کمبود نیروی انسانی و هزینه های ساخت ساختمان آموزشکده پرداخت که در نهایت قول حمایت پرداخت به موقع اقساط زمین و هزینه طراحی نقشه ها را به وی داده شد.
  • در بازدید از آموزشکده کشاورزی حبیب آباد، موسوی گفت: هر چه سریع تر نسبت به جذب اعتبار و تکمیل ساختمان آموزشی از طریق خیرین شهرستان یا استان و یا رایزنی با نماینده محترم شهرستان اقدام شود. همچنین در مورد افزایش رشته ها و به کارگیری نیروی انسانی پس از انتقال آموزشکده به ساختمان جدید بحث و تبادل نظر شد.

باکویی ضمن بررسی حساب ها و اسناد مالی دانشکده و آموزشکده های استاننسبت به ارائه راهکارهای مالی پرداخت.

ضرغامی ضمن بررسی مشکلات حقوقی دانشگاه فنی و حرفه ای استان راهکار و اقدامات لازم را بیان نمود.